Sea Of Thieves 20 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

0

 Microsoft ve Rare, Mart 2018’de Sea of ​​Thieves’in piyasaya sürülmesinden bu yana, 20 milyondan fazla oyuncunun kendi açık deniz maceralarını anlatmaya başladığını duyurdu. Oyun şu anda hem Xbox Game Pass’de hem de Steam‘de yer alıyor ve Steam’de çıkış yaptığı ilk iki haftada en çok satan oyun olarak yer aldı. Sea of Thieves iki haftalık süreçte en çok oynanan oyunlardan biri olmuştu ancak kısa süre sonra oyuncu sayıları yavaş yavaş düşmeye başladı.

Sea of Thieves oyuncu sayısı her ne kadar ilk çıktığındaki kadar yüksek olmasa da halen oynayan oyuncular var.

Sea of Thieves

Microsoft ve Rare yaptığı açıklamada “Üçüncü yıldönümümüz vesilesiyle oyunculara destekleri için teşekkür etmek amacıyla, güzellikler ve bonuslarla dolu bir sandığımız var. Birinci Sezon için son güncellememiz bugün, 18 Mart’ta yayına giriyor ve Mistik Sea of ​​Sands koleksiyonunu, Gold Curse Macaw ve Alsasian ile birlikte Pirate Emporium’a ve ücretsiz bir ROFL İfadesi dahil çok daha fazlasını getiriyor! Ayrıca 18 Mart ile 25 Mart arasında giriş yapan oyuncular, bu yılın yıl dönümü hediyesi olan Prosperous Captain’s Sails’i alacaklar.” dedi.

Sea of ​​Thieves’in 18 Mart Güncellemesi bir dizi düzeltme getiriyor. Örneğin, Temsilci Bayrakları, hareket eden bir gemi çarptığında artık havada süzülmemelidir. Ek olarak, mürettebat durum plakaları, bir oyuncunun diğer oyunculardan veya iskeletlerden ne zaman hasar aldığını doğru bir şekilde göstermelidir.

Bu yama aynı zamanda oyun sırasında gecikmeyi azaltan sunucu performansında daha fazla iyileştirme içerir. 18 Mart güncellemesinin detaylarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !