GTA 5’in 1.52 Güncellemesi Yayınlandı

0

 Rockstar Games, Grand Theft Auto 5 ve GTA Online için yepyeni bir güncelleme yayınladı. Sürüm notlarına göre, Güncelleme 1.52, The Cayo Perico Heist’i ve bazı yeni ücretsiz içerikleri Grand Theft Auto Online’a getiriyor.

Bu yama aynı zamanda bazı kararlılık ve performans iyileştirmeleri getiriyor. Örneğin, oyun çökmelerine, donmalara ve diğer kararlılık sorunlarına neden olan birkaç sorunu düzeltir. Ayrıca, PC oyuncuları için yüksek bellek kullanımına neden olan ve düşük özellikli donanımda duraklamaya / takılmaya neden olabilecek bir kararlılık sorununu da giderir.

GTA 5’in bu son güncellemesi bazı eşleştirme ve ağ iyileştirmeleri içeriyor. Örneğin, Rune Zhaba aracıyla ilgili bazı konum senkronizasyon sorunlarını düzeltir. Ayrıca GTA Çevrimiçi Eğitiminin yarış bölümünde ağ hatalarına neden olabilecek bir sorunu da düzeltir.

Cayo Perico Heist

Cayo Perico Heist, GTA Online’a eklendi. Bu güncellemede, Miguel Madrazo oyuncularla iletişime geçecek ve onları tüm dünyadaki en güvenli özel adalardan birine sızmaları için görevlendirecek. Oyuncular, orada bulunan ağır silahlı güvenlik güçlerinden kaçmak veya etkisiz hale getirmek ve taşıyabilecekleri kadar çok sanat, altın ve uyuşturucu parasının yanı sıra değerli kanıtlarla kaçmak zorunda kalacaklar. Oyuncular, Heist’i tek başlarına veya en fazla üç diğer oyuncuyla birlikte incelemeli, hazırlamalı ve yürütmelidir ve yol boyunca birkaç yeni silah ve araca erişme fırsatına sahip olacaklar.





NOT: Artık online moda girerken 5-10 dakika gibi uzun bekleme süreleri düzeltildi artık çok daha erken ve hızlı  oyuna girebilirsiniz...

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !