Pes 2016 Kurulum Crack Yapma

0




Pro Evolution Soccer 2016
Pro Evolution Soccer 2016 Logo



Pro Evolution Soccer 2016 İncelemesi





Oyun Detayları



  • YAYIN ADI: Pro Evolution Soccer 2016

  • YAYIN BOYUTU: Rar içerisinde

  • GELİŞTİRİCİ: Konami

  • YAYINCI: Konami

  • YAYIN TARİHİ: Belirtilmemiş

  • TÜR: Spor, Futbol





İnceleme


Pro Evolution Soccer 2016, futbol oyunlarının vazgeçilmezi olan PES serisinin bir parçasıdır. Bu oyun ile dilediğiniz futbol takımını yönlendirerek aksiyon dolu futbol müsabakalarına katılabilirsiniz. Ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi modu ile mükemmel bir atmosfere sahip olabilirsiniz. Yeni gelişmiş grafikleri ve oyun motoru ile gerçek oyuncuları yönlendiriyormuş gibi hissedecek ve yeni gol animasyonlarının tadını çıkaracaksınız. Rar içerisinde bulunan PES 2016 Türkçe Spiker yaması sayesinde oyununuza Türkçe spikeri de ekleyebilirsiniz.





Sistem Gereksinimleri



  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 / 7 / 8 / 8.1 / 10

  • İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo ve üstü

  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7800 ve üzeri

  • RAM Bellek: 1 GB

  • DirectX: 9.0c

  • DİSK: 8 GB





Ekran Görüntüleri


Ekran Görüntüsü 1
Ekran Görüntüsü 2
Ekran Görüntüsü 3



İndirme



İndirme Linki
İndir




Crack Yapma
İlk olarak crackli olan program dosyalarına erişim sağlamanız gerekiyor. Bunu yapmak için “crack” adı verilen dosyaya çift tıklayın ve dosyanın içerisinde girin. Bir diğer yöntem ise programın üstüne geldikten sonra, farenizin sağ tuşuna tıklayıp, “aç” seçeneğine basmaktır.


Crack dosyası içerisine girdikten sonra, karşınıza işlemi gerçekleştireceğiniz tüm dosya tipleri çıkacaktır. Karşınıza çıkan dosyaların tamamını kopyalamanız gerekiyor. Kopyalama işlemini gerçekleştirmek için, farenizin sol tuşuna basılı tutarak dosyaları seçebilirsiniz.

Kopyalama işlemini gerçekleştirmenin bir diğer yolu ise klavye kısayolların kullanmaktır. Dosyanın içerisinde boş bir alana tıkladıktan sonra “ctrl + a” kombinasyonu ile dosya içerisinde bulunan tüm verileri seçebilirsiniz. Tüm verileri seçtikten sonra “ctrl + c” kombinasyonu ile verileri kopyalayabilirsiniz.


Verileri kopyaladıktan sonra 2. adıma geçebilirsiniz.


İkinci adımda ise oyunun veya programın kurulu olduğu ana klasöre girmeniz gerekmektedir. Oyunun veya programın nerede kurulu olduğunu bilmiyorsanız, masaüstünde yer alan kısayol simgesinin üzerine sağ tıklayıp, özellikler butonuna basınız.


Crack yapma işlemine devam etmek için, “Dosya Konumunu Aç” yazan yere tıklayınız.


Dosya konumunu açtıktan sonra, oyunun veya programın kurulu olduğu alana erişim sağlamış olursunuz. Bu alanda oyunun veya programın tüm dosyaları bulunmaktadır.

Giriş yaptığınız klasörün sağ veya alt tarafında bir boşluk bulup, farenizin sağ tuşuna basmanız ve ardından yapıştır demeniz gerekmektedir. Yapıştırma işlemi crack dosyası içerisinde bulunan verileri, ana dosyanın içerisindekiler ile değiştirecektir. Bu işlemi gerçekleştirmek için de klavye kısayollarını kullanmanız mümkün. Dosya içerisinde boş bir yere tıklayıp, “ctrl + v” kombinasyonunu kullanarak, yapıştırma işlemine geçebilirsiniz.


“Yapıştır” seçeneğine tıkladıktan veya kısayolları kullandıktan sonra, karşınıza onaylamanız gereken seçenekler çıkacaktır.

Karşınıza çıkan seçeneğin en üstünde yer alan “Hedefteki dosyaları değiştir” butonuna tıklayınız.






Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !