PUBG Mobile Sekmeme Config 1.8 İndir (32 ve 64 Bit)

0




PUBG Mobile Sekmeme Config 1.8 İndir (32 ve 64 Bit)


OKUNUYOR
 PUBG Mobile Sekmeme Config 1.8 İndir (32 ve 64 Bit)

PUBG Mobile Sekmeme Config 1.8 İndir için paylaştığımız bağlantılar da 32 Bit veya 64 Bit için İndirme seçenekleri de bulunmaktadır. Bu sayede APK dosyaları haricinde Emülatör cihazlar için de kullanıma sunulmaya başlamıştır. Dünyanın en çok sevilen ve oynanan hayatta kalma oyununa geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme geldi. Gelen güncellemenin ardından 1.8 sürümü ile birlikte artık Sekmeme Config dosyalarının da yenilenmesi gerekiyor. Eski sürüme ait dosyalar artık yeni güncellemeyle birlikte çalışmamaktadır. Bu yüzden PUBG Mobile oyuncuları Sekmeme Config için yeni 1.7 sürüme uyumlu dosyaları araştırıp bulmaları ve indirmeleri gerekmektedir. Oyunu bilgisayar (PC) üzerinden oynayan oyuncular için 32 Bit ve 64 Bit gibi seçenekleri de sunuyoruz. Bu sayede her cihazda çalışacak bir dosya sizlerle.

PUBG Mobile 1.8 Sekmeme Config dosyası da siz düşmanı hedef alarak bir atış attığınızda bu geri tepme oranını düşürmektedir. Böylelikle her silahınızı düşmana ateşlediğinizde nişangah kaymasını engeller ve düşmanı daha rahat bir şekilde tam isabet vurabilirsiniz.

PUBG Mobile 1.6 Sekmeme Config İndir
PUBG Mobile 1.8 Sekmeme Config İndir

PUBG Mobile oyununda silahlarınızın sekmemesini sağlayacak bu dosyalar sonradan hazırlanılmaktadır. Gerçek oyun dosyaları ayrıştırılarak elde edilen bu dosyaların içerisindeki ayarlar tekrar düzenlenir. Daha sonrasında oyuncuların değiştiremeyecekleri bu ayarların değiştirilerek silahların geri tepme oranları %0’a kadar indirilir. PUBG Mobile Sekmeme Config kullandığınız zaman bu durum hile olarak algılanmaz. Yani otomatik bir şekilde tespit edilip ceza yiyemezsiniz. Fakat rakip oyuncuların sizi şikayet etmesi üzerine ban yeme olasılığınız yüksektir. Konuyla ilgili detayları aktarmaya devam edeceğiz.

PUBG Mobile 1.8 Sekmeme Config Nasıl İndirilir? ve Kurulur?;


  1. İndirdiğiniz dosyayı kopyalayın
  2. Telefonunuzdaki Android / obb içine yapıştırın.

Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !