FOOTBALL MANAGER 2021 MOBİLE V12.3.1 MOD APK – PAKETLER AÇIK

0

 

FOOTBALL MANAGER 2021 MOBİLE V12.3.1 MOD APK – PAKETLER AÇIK

Football Manager 2021 Mobile v12.3.1 HİLELİ APK, futbol, takım yönetimi ve menajerlik oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını SEGA firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız başında bulunduğunuz futbol kulübünü en iyi şekilde yönetmek, maçlara çıkmak ve rakip takımın kalesine topları yollamaktır. Football Manager 2021 Mobile içinde yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani, gerçek parayla satılan paketlerin kilidi açık şekilde sunuyorum. Bu sayede editör, para babası, altın antrenörlük, kurula katıl, meydan okuma paketi, süper yıldız özelliklerini kullanabilir, oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Oyuncu transferleri, kulübünüz için yapmanız gereken onlarca iş, bitmek bilmeyen maçlar ve dahası sizleri bekliyor. Football Manager 2021 Mobile v12.3.1 sürümünde onlarca hata için düzenleme yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Football Manager 2021 Mobile Play Store’da 79.99TL’dir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

UYARI : gerçek oyuncu isimlerinin bulunduğu takım dosyalarını indirmek ve kurulum hakkında bilgi almak için KURULUM KISMINI okuyun.

BİLGİLENDİRME : gerçek futbolcu isimli takım kayıt dosyalarını 4 farklı ligle hazırladım, aşağıdan indirme linklerine ulaşabilirsiniz.

Bu sürümde, gerçek parayla satılan özelliklerinde kilitleri açtım hocalarım, mağaza bölümüne girip “HEMEN AL” butonlarına basmanız yeterlidir, özellikler açılacaktır. (gerçek satın alım işlemleriyle hiçbir bağlantısı yoktur)

Football Manager 2021 Mobile v12.3.1 FULL APK İNDİR – 21MB

YEDEK LİNK

UYARI : Bu sürümde OBB dosyası değişti, yeniden indirmeniz şarttır.

FM 2021 Mobile v12.3.1 OBB DATA İNDİR – 596MB

YEDEK OBB DATA

Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !