MODERN STRİKE ONLİNE V1.39.0 MOD APK – MERMİ HİLELİ

0

MODERN STRİKE ONLİNE V1.39.0 MOD APK – MERMİ HİLELİ

Modern Strike Online v1.39.0 MERMİ HİLELİ APK, aksiyon, FPS ve silahlı çatışma oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Azur Interactive Games firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz harita içinde rakiplerinize karşı mücadele etmek ve galip gelmektir. Modern Strike Online içinde yaşanan maddi sorunlarda ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli sunuyorum bu sayede düşmanlarınıza karşı daima önde olabilir, yenilmezliğin tadını çıkarabilirsiniz. Farklı silahlar, dünyanın dört bir yanından oyuncular, karmaşık haritalar ve dahası sizleri bekliyor. Modern Strike Online v1.39.0 sürümünde yeni silah tasarımları ve ekipmanlar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Modern Strike Online Play Store’da 1.440.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Modern Strike Online v1.39.0 MOD APK İNDİR – 438MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK


KURULUMU

BİLGİLENDİRME : oyunu daha önceden hileli apk olarak oynamışsanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, oyunu silmeden yeni apk dosyasını kurun.

Modern Strike Online v1.39.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Modern Strike Online 1.39.0 mermi hile apk : oyun içinde istediğiniz gibi mermi harcayabilirsiniz, mermi miktarınız azalmaz.Modern Strike Online v1.21.1 MERMİ HİLELİ APK, aksiyon ve FPS oyunlarını seven hocalarım için düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Game development ltd firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz harita içinde rakiplerinize karşı mücadele etmek ve birinci olmaya çalışmaktır. Modern Strike Online içinde yaşanan maddi sorunlarda ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli, premium yani vip hileli olarak sunuyorum bu sayede düşmanlarınıza karşı daima önde olabilir, yenilmezliğin tadını çıkarabilirsiniz. Geniş oyun evreni, karmaşık haritalar, kullanılabilir onlarca silah, dünyanın dört bir yanından rakipler ve dahası sizleri bekliyor. Modern Strike Online v1.21.1 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Modern Strike Online Play Store’da 630.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME
androidoyunclub-kaspersky

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !