PUBG MOBİLE V0.6.0 FULL APK – TAM SÜRÜM (TÜRKÇE)

0


PUBG MOBİLE V0.6.0 FULL APK – TAM SÜRÜM (TÜRKÇE)






PUBG Mobile v0.6.0 FULL APK, aksiyon, FPS ve hayatta kalma türündeki oyunları seven hocalarım için düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Tencent Games firmasının üstendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz harita içinde rakiplerinize karşı mücadele etmek ve birinci olmaya çalışmaktır. Bitmek bilmeyen silahlı çatışmalar, dünyanın dört bir yanından oyuncular, onlarca silah, yan ekipman ve dahası sizleri bekliyor. PUBG Mobile v0.6.0 sürümünde FPP kamera açısı, silah ve uçak kaplamaları, tabancalar için özel arayüz, duygular (gülme, el sallama gibi), silah inceleme, eğlence modunda aksiyonu fazlasıyla yaşayacağınız dar alan haritası, Royale biletleri eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. PUBG Mobile Play Store’da 2.600.000’den fazla indirilmiştir.




OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER









Bilgilendirme : Google Play Store resmi sürümüdür, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.


Bu sürüm, Tencent, Lightspeed ve Quantum firmalarının hazırladığıdır.










KURULUMU



PUBG Mobile v0.6.0 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.tencent.ig” ve Android/obb klasörüne atalım.


PUBG Mobile v0.6.0 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.


UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.






İNDİRMELER HAKKINDA

Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)


dosya indirme sorunu için


Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !