DayZ - Standalone Zamunda Hızlı İndir

0

Torrent Oyun



İmage: DayZ - Standalone
İmage: 2013
İmage: 2017
İmage:
İmage: 10.08 GB
İmage:
İmage:
İmage





İmage

İmage







İmage

Dünya nüfusunun en sildi yeni bir ve halen bilinmeyen enfeksiyon çarptı Dayz dünyasına hoş geldiniz. Sen hayatta olan birkaç biri olan ve şimdi artık hastalık bulaşmış yerli halkın kalanları karşı yaşam için mücadele etmek için bu yeni çorak aramak gerekir. Arkadaşlar, yalnız ekip gidin veya size hayatta kalmak için takılmaları ne demekse kullanarak bu acımasız ve ürpertici manzara yolunu seçmek gibi dünyanın üstlenirler.
Bu, bu senin hikaye, DayZ olduğunu.
sürece olabildiğince sert post-apokaliptik manzara hayatta kalmak için: DayZ oyuncuları tek bir hedefe takip ettiğimiz bir cesur, özgün, açık-dünya hayatta kalma korku hibrid MMO oyunu vardır. Oyuncular sürekli gelişen acil oyun kaynaklanan güçlü olayları ve duyguları yaşayabilirsiniz. Hiçbir yüzeysel ipuçları, yol işaretleri, öğreticiler inşa veya oyunculara verilen yardım vardır. Her karar konularda, hiçbir oyun, hiçbir ekstra yaşamları kaydetmek vardır, her hata ölümcül olabilir. Eğer başarısız olursa, her şeyi kaybetmek ve size fikir ve iki elinizle ama hiçbir şey baştan oynamak gerekiyor. her oyuncu arkadaşı ya da hafife düşman ve hiçbir şey alınabilir olabilir düşmanca bir ortam, savaşın.
ALFA İÇİNDE ANAHTAR ÖZELLİKLER
Chernarus -. Derin ormanlar, şehirler, köyler, terkedilmiş askeri üsler ve daha fazlasını sunan sonrası Sovyet devletinin 230 km kare yığın, ..
Sunucu başına en fazla 50 oyuncu - sıfırdan geliştirilen Zengin sunucu / istemci mimarisi.
Kalıcı oyuncu profili - Anahtar oyuncu verileri tüm sunucuları arasında kalıcı olur.
Envanter - çeşitli giyim öğeleri, ekipman birleştirin ve açık ve sezgisel envanter sisteminde sert yeni ortamı hayatta kalmak için gereken tüm öğeleri taşıyan işçiliği ve karakter özelleştirme ihtiyaçlarına cevap vermek için geliştirilmiştir.
Işçiliği - Dayz kıyamet dünyasında, kaynaklar seyrek ve her yararlı bit kullanılmalıdır. Öğeler veya ekipman başka bir şeye dönüştü ya da yeni işçiliği mekanizmaları kullanarak sabit geliştirilebilir.
Silah özelleştirme - otantik balistik ve silah özellikleri yanı sıra yakın dövüş silahları kurtulan karşılaşabileceği tüm tehlikelere karşı kendinizi korumak için kullan özelleştirilebilir silah.
Özelleştirilebilir giyim - elemanları, enfekte ve diğer kurtulanların karşı koruma çeşitli derecede sağlamak uygarlık kalıntıları, yaşlandırma edilebilir yeni giyim öğeleri çok sayıda ile kurtulan özelleştirin.


GELİŞME YOL HARİTASI
DayZ erken alfa şu anda ve biz biz olmak istiyoruz gerçek otantik multiplayer deneyimi yapmak için önümüzde çok iş görebilir. Güncel sürüm oyun mekaniği sadece küçük alt kümesini içeren ve gelecek eklemeler ve geliştirmeler için temel olarak hizmet etmelidir çekirdek teknolojisi ile test yatağı olarak çoğunlukla hizmet vermektedir. Şu anda planlanan geleceğin kilit özellikleri şunlardır:

oynanabilir araçlar
predatör ve yoldaşları de dahil olmak yerli hayvan yaşamı çok çeşitli
Oyuncu ortamında inşaatları yarattı
Çevre ve işçiliği seçenekleri ile geniş etkileşimleri
Kolaylaştırılmış kullanıcı eylemleri ve arayüz
Yükseltildi grafik render
Kullanıcı mods Destek

Biz mevcut tüm temel özelliklere sahip beta sürümünü ulaşmasını Gelinen aşamada fazla bir yıl alacağını tahmin ediyoruz. Tüm özellikler ve burada listelenen planlar, biz eklemek veya gelişim sürecinde uygun gördüğü şekilde özellikleri kaldırabilir, değişebilir.

Özellikler;


Zamunda TorrenTR
İyi eğlenceler dileriz






İmage
Minimum Sistem Gereksinimleri: 

İşletim Sistemi: Windows 7 32-bit 
İşlemci:Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz 
Bellek:2 GB RAM 
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 440 veya AMD Radeon HD 5850 ya da 512 MB VRAM ile Intel HD Graphics 4000
DirectX: Sürüm 11 
Depolama:10 GB kullanılabilir Alan 










Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !